Nyhet

Bokning ht19

Sidan uppdateras löpande

Läs igenom all information innan du går vidare med bokning.

Bokning

Bokningen av höstens evenemang öppnar den 15 augusti och stänger den 30 augusti.

Boka förskolan eller skolans skapande verksamhet och scenkonst genom att logga in med skolans namn och klicka på visa profil.
Under utvalda evenemang finns all verksamhet som skolan har avtal för och som ska bokas. Skriv gärna vilken klass eller grupp bokningen gäller i fältet ”Övrigt”

Obs! – Tider till Temaverkstäder för skolan kopplad till scenkonst meddelas berörda skolor efter det att skolan bokat in alla klasser på föreställningar.

Unga Klara On Tour i Nacka

Viktig info till de skolor som valt Unga Klara: Alla skolor som har workshops kopplade till Unga Klara-pjäser är redan inbokade på både workshops och scenkonst enligt överenskommelse med varje skola. Berörda lärare och kulturombud ska ha fått bekräftelser på bokningarna per mejl.

Scenkonst

De skolor som ska se Unga Klara-pjäser men inte har workshops bokar platser till lediga speltider som vanligt.

Workshops

Ni som har inbokade workshops med Unga Klara kommer få ett mejl med praktisk information inför ert besök, vilken lokal ni ska vara i mm.

Observera att det inte kommer gå att ordna ersättande tillfällen för Unga Klara-workshops eftersom de fortsätter sin turné efter besöket hos oss i Nacka. Därför kan det vara bra att ha extra beredskap inför dessa tillfällen så att eleverna inte missar denna unika chans.

Seminarier/utbildning

Workshop för pedagoger och skolmedarbetare
Förutom utbudet för eleverna så erbjuder vi tillsammans med Unga Klara en exklusiv workshop som fortbildning på temat barnperspektiv.
Workshop för alla som jobbar på skola kommer hållas tisdag den 24 september 16:15-17:45 i Dieselverkstaden. Fri entré, föranmälan krävs och det finns 30 platser. För den som inte får en plats 24 september så hålls även en workshop torsdag den 19 september 17:30 som är öppen alla. (Även till detta tillfälle krävs föranmälan till de 30 platserna)

Unga Klara-seminarium
För den som vill veta mer om Unga Klaras arbetssätt och inte minst höra deras erfarenheter från världs,- och Sverigeturnén såhär långt så kommer vi inleda besöket i Nacka med ett specialseminarium redan måndag den 9 september 18:30-20:30.

Mer info på denna sida

Anmäl deltagare till dessa tillfällen i detta formulär

Scenkonst

Viktig information
Skola – Tilldelade scenkonstföreställningar under skolans profil är det respektive årskurs valt att se. Boka endast platser till rätt föreställning.
-OBS! Föreställningen ”Framtiden” har ersatts av ”Känsloforskarna”. Berörda skolor har fått information om detta via mejl. Vid frågor kontakta Katarina

Förskola – Tilldelade scenkonstföreställningar under förskolans profil är det förskolan valt att se. Boka endast platser till rätt föreställning, fyll i antal per ålder.

-Om det behövs fler platser än de som är reserverade, boka det antal som behövs för årskursen. Meddela oss via mejl ifall det rör sig om fler än 5st extra platser

Skapande verksamhet

Viktig information
Temaverkstäder
Tider till Temaverkstäder kopplad till scenkonst meddelas berörda skolor efter det att skolan bokat in alla klasser på rätt scenkonstföreställningar.
Olle Nymans
Den 15 augusti kommer det inte att finnas bokningsbara tider till de förskolor och skolor som ska till Olle Nymans under hösten. Gå stället in på evenemanget ”Verkstad i Olle Nymans ateljéer” (Skolor) ”Collage i Olle Nymans ateljéer” (Förskolor) och gör en intresseanmälan där du fyller i rätt ålder/årskurs och hur många barn/elever det rör sig om. Vi återkommer med tider så snart de finns tillgängliga.

Information och frågor

Här kan du ladda ner kompendier med höstens hela utbud:

FÖRSKOLA
SKOLA F-6
SKOLA 7-9

Se trailer

denna sida har vi samlat trailer och handledning till de filmer där det finns.

Har du frågor om skolbioutbudet
Kontakt: katarina.weidhagen[at]nacka.se
070-431 78 72

Har du frågor gällande avtal?
Kontakt: martin.hansen-frost[at]nacka.se
070-431 95 31

Har du frågor gällande skapande verksamhet?
Kontakt: annaeva.olin[at]nacka.se
070-431 96 02

Dela artikeln

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram