Historia/samtidskonst

Collage i Olle Nymans ateljéer

Anna & Olle Nymans ateljéer / Kulturhuset Dieselverkstaden
Salong: Olle Nymans ateljé

Kom till en fantastisk och annorlunda miljö och skapa själv i Olle Nymans ateljéer i Saltsjö-Duvnäs!

I vacker historisk miljö får gruppen en presentation av Olle Nymans konstnärskap för att sedan utforska sitt eget kreativa formspråk.

Verkstaden börjar med en visning av Olle Nymans gamla ateljé med konstnärens collage, målningar och skulpturer. Här stimuleras barnens nyfikenhet och kreativitet och med inspiration av konstnärens verk skapar barnen sedan egna collage i hans nya ateljé.

Genom kreativt skapande främjas såväl kognitiva som motoriska färdigheter hos barnen, och i den spännande historiska miljön kan intresset för konst på ett lustfyllt sätt bejakas.

Antal deltagare: Upp till 15 stycken

Pris: 2000 kr, egen verkstad

Viktig information om bokning
Den 15 augusti kommer det inte att finnas bokningsbara tider till de förskolor och skolor som ska till Olle Nymans under hösten. Gör istället en intresseanmälan här nedan där du fyller i rätt ålder och hur många elever det rör sig om. Vi återkommer med tider så snart de finns tillgängliga.

Förskolor som är intresserade av att boka dessa verkstäder utöver förskolans avtal får också gärna göra en intresseanmälan.

Dela evenemanget

Boka evenemang

Intresseanmälan

Det finns inga bestämda speltillfällen för detta evenemang. Pedagogen kontaktar dig med förslag på speltillfälle

Avtalskund

För att boka evenemang och se utvalda evenemang behöver du först logga in din skola eller förskola.

Ej avtalskund

Icke avtalskunder kan boka i mån av plats. Kontakta oss för information om hur man bokar, pris och andra frågor (tel: 08-718 95 31). För information om hur du skriver avtal för din förskola/skola, se avtalsinfo.
Jag heter:
*
Min e-post:
*
Mobilnummer:
*
Övrigt:
* OBLIGATORISKT FÄLT

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram