Scenkonst

KLÖSIGA KATTERS KLUBB

Kulturhuset Dieselverkstaden - Mittiprickteatern
Målgrupp: 4-6 år
Salong: Lilla scen

Rekommendation:

Njut av svänget, storyn och alla katterna. Det är sköna katter som löser små och stora problem på sitt sätt. Det är verkligen klös i den här föreställningen. Mjauu!

Kattmusikal – i en jazzigt svängig kattpjäs om att vara med eller att vara utanför och om alla kattproblem som bara katter kan lösa. Kattja, Kattniss och Kattmandu har en klubb: Klösiga katters klubb. De löser mysterier, räddar borttappade kattungar, spionerar på skummisar. Allt sånt som det behövs riviga katter för att fixa.

Men nya katter flyttar in i området! Deras område! Vad vill de? Kattja, Kattniss och Kattmandu samlar sig för attack! Riva, klösa, fräsa, slåss! Skrämma bort! Eller kan det vara bra att vara fler? Kan de nya tillföra något? Vad händer om de frågar om de andra vill vara med? Klösiga katters klubb är en pjäs för barn som tar upp ämnen som att få vara med och att inte få vara med.

Press:
Klart lysande stjärnor på barnteaterns himlavalv. Ett vardagsdrama kring det som ytligt betraktat ter sig som en krumelur om problemet med att leka tre, men som också finurligt spinner kring den betydligt större frågan om vem som är välkommen, och var?Pia Huss, DN

Mittiprickteatern har skräddarsytt jazzigt pigga ”Klösiga katters klubb”, skriven och regisserad av Cleo Boman, för den yngre publiken.
Karin Helander, SvD

Medverkande:
Manus och regi: Cleo Boman
Scenografi och kostym: Anna Sigurdsdotter
Mask: Marie-Louise Hellberg
Musik: Anders Nyström
Rörelseinstruktör: Helena Lambert
Skådespelare: Henrik Gustafsson, Lennart Gustafsson och Eva Welinder
Foto: Martin Skoog
Produktion: Mittiprickteatern

Längd ca 35 minuter
Lämplig för 4-6 år

Kontaktperson

Katarina Weidhagen
08-718 78 72

Dela evenemanget

Boka evenemang

Ej bokningsbart evenemang

Detta evenemang är från ht2018 och går inte längre att boka

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram