Scenkonst

JAG ÄR SOM SKOGEN FAST ANNORLUNDA dansupplevelse

Arena Baubo, Kulturhuset Dieselverkstaden
Målgrupp: Åk 1
Salong: Utomhus

Rekommendation: Ett utmärkt tillfälle att blanda scenkonst, upplevelse och lärande. Barnen får med alla sinnen uppleva naturens krafter och mystik. Att få lära sig med alla sinnen och hela kroppen är både lustfyllt och spännande.

En interaktiv föreställning där barn genom ljud, rörelse och berättande får upptäcka och undersöka skogens hemligheter i en skogsglänta.

Föreställningen öppnar sinnen och är en lekfull naturupplevelse som väcker tankar om människan och djurens sätt att leva i naturen. Musik, ljud och dans skapar förtrollande möten mellan barn och natur.

Publiken samlas vid en skogsglänta. Tre dansare leder barnen genom upplevelsen i skogen där en ljud-atmosfär omfamnar barnen. Genom rörelse och lek får barnen undersöka platsen på ovanliga sätt och finna nya perspektiv på naturen och skogens skatter.

Barnen gör en kortare promenad till en skogsglänta där föreställningen spelas. Hela föreställningen spelas utomhus i skogen. Klädsel efter väder!

OBS – Vi rekommenderar stövlar och långbyxor, och regnkappa om det regnar.

Arena Baubo är en fri scenkonstgrupp som arbetar med teater och dans. Gruppen grundades 2006 och har genom åren skapat ett 15-tal föreställningar som presenterats i Sverige samt utomlands. Arena Baubo skapar föreställningar både för barn och vuxna.

Medverkande
Manus, idé och koreografi: Katja Seitajoki
På scen: Noah Hellwig, Destiny af Kleen och Katja Seitajoki
Musik/ljuddesign: Tomas Björkdal
Kostym: Maline Casta
Röster: Bengt CW Carlsson, Judith Israelsson Casta, Esmilda Adzuki Dallard
Foto: José Figueroa
Produktion: www.arenabaubo.se

Kontaktperson

Katarina Weidhagen
070-431 78 72

Handledning

Dela evenemanget

Boka evenemang

Ej bokningsbart evenemang

Detta evenemang är från ht2022 och går inte längre att boka

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram