Scenkonst

KASTA LOSS

Angela Wand
Målgrupp: Åk 4-6
Salong: Stora scen

Rekommendation: Att få in hela havet på scenen är en mäktig känsla. Att få segla med denna kapten är roligt, en magkittlande underhållning och magi. En båt. En kapten. Ett stort hav. Skepp o’hoj! Som bonus får vi lära oss att knyta knopar.

Hur skulle det kännas att vara ensam i en båt på ett stort hav utan land i sikte? Hur skulle en vanlig dag se ut? Vad skulle du äta till frukost?

Under detta äventyr kommer vi tillsammans med kapten möta utmaningar i en storm av längtan, mod, humor och även en och annan blixt från himmelen. Vi får möta papegojan Allan, kaptenens andreman, se valar och delfi ner och även höra hur kaptenen räddade skeppet från den onda bläckfisken.

Våra hav är fyllda med mystiska varelser där en helt okänd värld existerar under ytan. Havet har också varit människans transportsträcka för att upptäcka nya land och kulturer. Men vad händer med människan när de inte är välkomna till ett nytt land? Och vad kommer hända med allt skräp som människan har kastat i våra hav?

Välkommen ombord! Här möter du en ovanlig kapten med sin högst ovanliga besättning. På det märkliga skeppet bjuds det på riskfyllda beslut, gungande magi och oväntat mörker. På med flytvästen, för med den här kaptenen vet man aldrig hur resan slutar. Efter föreställningen övar vi på att knyta knopar.

Medverkande:
På scen: Angela Wand
Scenografi , Skeppsbygge: Wille Christiani och Oskar Hjell
Komposition, Ljuddesign: Theresia Billberg, Ljusdesign: Marta Khomenko
Kostymdesign, Sömnad: Jonna Bergelin, Tekniskstöd: Magnus Pettersson
Fotograf: Alex Hinchcliffe, Illustratör: Joel Edlund, Grafi sk formgivare: Susan Larsen
Producenthjälp: Jonas Robin och Stina Holmberg Produktion: Angela Wand

Kontaktperson

Katarina Weidhagen
070-431 78 72

Dela evenemanget

Boka evenemang

Ej bokningsbart evenemang

Detta evenemang är från ht2020 och går inte längre att boka

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram