Nyhet

Käftopera – en tandlös föreställning

Inställda föreställningar för grupp 9-13

Regeringen beslutade den 11 mars 2020 att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Några få evenemang på Kulturhuset Dieselverkstaden berörs av detta och ett av dem är Sexårskören.

Biljetter

Angående biljetter som nära och köra har köpt så ber vi att få återkomma med information om hur detta ska lösas. Föräldrar och familj som köpt biljetter behöver inte höra av sig till Dieselverkstadens information om detta. Vi kommer att meddela  skolorna så snart vi vet hur vi gör.

Barnens föreställningar

Vi vet i dagsläget inte om eller hur det är möjligt att slutföra de berörda gruppernas Sexårskör 2020. Även här ber vi att få återkomma när vi ser hur detta utvecklas.

 

Årets tema

Tänder
Välkommen till munnen! Munnen står inför en stor förändring. De gamla mjölktänderna har gjort sitt. De börjar tappa fästet och vissa har redan börjat att lossna. Det är en stor förändring i varje mun. I vår mun har tandbeskyddarna Plack och Spene tagit sig in för att till varje pris försöka att rädda kvar mjölktänderna som sjunger på sista versen. Plack och Spene är helt enkelt livrädda för att mjölktänderna skall lossna. Hur skall det gå?”

Efterhand kommer all viktig information att publiceras på denna sida som även nås via menyn högst uppe i högra hörnet.

Har ni frågor är det bara att höra av sig till Katarina Weidhagen eller Martin Hansen Frost

Dela artikeln

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram