Nyhet

Skolbio våren 2021 – så går det till

Sidan uppdateras löpande

Viktig info

OBS! Alla filmer för klassrumsvisning finns tillgängliga 8 mars till 1 april. Filmerna Rocks och Den osynliga flickan finns tillgängliga 15 mars till 16 april.

 

Nu är allt klart för att öppna upp för vårens skolbio. På denna sida kommer allmän information att finnas.
Specifik information om hur varje skola går till väga för att se sina filmer mejlas ut till de som fyllde i valet av film samt skolans kulturombud.

Klassrumsvisningar

Bokning

Kulturhuset Dieselverkstaden kommer att göra bokningar för skolbio utifrån skolans filmval med de kontaktuppgifter som angavs vid valet av film.
-Alla skolbiobokningar kommer att se ut som att de gäller den 15 mars. En påminnelse skickas ut 7 dagar innan detta datum vilket är den 8 mars då skolbion öppnar.
-Som vanligt kan skolans bokningar ses på hemsidan genom att logga in med skolans namn och klicka på Visa profil.
-Om elevantalet inte stämmer, meddela rätt antal till boka[at]dieselverkstaden.se Ange: skola, årskurs och gärna bokningsnummer.

Premiär 8 mars
Måndag den 8 mars kan ni börja se film i klassrummet. Filmerna finns tillgängliga fram till påsklovet, (1 april).

Filmerna Rocks och Den osynliga flickan har däremot premiär måndag den 15 mars. Bokningar till dessa filmer ligger den 22 mars och en påminnelse skickas ut den 15/3.
Att filmerna har senarelagd premiär som skolbio beror på att filmhandledningar till dessa filmer skrivs och redigeras i detta nu och beräknas vara klara först i vecka 10.
Dessa två filmer går att se fram till fredag den 16 april.

Biografvisningar

Vi arbetar fortfarande med att få till några biovisningar under senare delen av terminen. Vi tar direktkontakt med de skolor som anmält intresse för detta.

Frågor

För att komma till skolbiosidan med trailer/handledning till filmerna klicka här
Frågor kring filmvisning kontakta Martin martin.hansen-frost[at]nacka.se 070-431 95 31

Dela artikeln

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram