Nyhet

Kulturombudsträffar våren 2024

Varmt välkommen till vårens kulturombudsträffar

I slutet av april bjuder vi in alla representanter för kommunens skolor och förskolor att ses tillsammans i Dieselverkstaden.

På kulturombudsträffarna kommer vi att informera om framtiden samt vilka aktiviteter vi kan erbjuda i höst utifrån de nuvarande ekonomiska förutsättningarna.

Vi ser fram emot att tillsammans dela våra tankar om kultur i skolan och förskolan och hoppas därför att minst en representant från varje verksamhet kan närvara. Se mer information om datum, tider och anmälan under rubrikerna Förskola respektive Grundskola & anpassad skola.

Förskola

Klicka här för att OSA och anmäla deltagare till förskoleträffen –  Fyll i formuläret även om ingen kan delta den 26 april.

Datum: Fredag 26 april
Tid: 14:30-16:00
Plats: Lilla scen, Dieselverkstaden, Sickla

Varmt välkommen 30 min innan utsatt tid, då är fikat serverat.

Grundskola & anpassad skola

OBS! Denna termin spelar det ingen roll vilken av träffarna grundskolor och anpassad skola deltar i. Vi planerar för samma upplägg vid båda träffarna för att så många som möjligt ska få del av samma information.
(Tidigare år har vi riktat en träff till årskurs F-6 respektive högstadiet).

Klicka här för att OSA och anmäla deltagare till skolträffarna – Fyll i formuläret även om skolan inte kan delta vid någon av träffarna.

Träff 1 – v17
Datum: Onsdag 24 april
Tid: 15:30-17:00

Träff 2 – v18
Datum: Måndag 29 april
Tid: 16:00-17:30

Plats: Lilla scen, Dieselverkstaden, Sickla

Varmt välkommen 30 min innan utsatt tid, då är fikat serverat.

Dela artikeln

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram