Scenkonst

JAG KÄNNER ALLTSÅ FINNS JAG anpassad skola

Christina Tingskog - Kulturhuset DIeselverkstaden
Målgrupp: Anpassad skola (Särskola)
Salong: Stora scen

OBS! – Dessa föreställningar är reserverade för Anpassad skola.

Rekommendation: Härligt att återigen få bjuda på en genomarbetad dansföreställning av Christina Tingskog! Som alltid hög kvalité på dans, musik, ljussättning, bilder och extra glädjande att vi får se Therese Persson dansa igen.

Jag känner alltså finns jag, (Sentio ergo sum) handlar om Emotionell intelligenskvot EQ, känslobegåvning och om att arbeta med stämningar och förstå sig själv och världen utifrån sina känslor. Den här föreställningen görs som ett interaktivt specialprojekt både för lågstadiet och särskolor.

En lek med stor dramatik och dynamik, fysiska känslosvall och intensiva möten. Om känsla, medkänsla, gensvar, genljud – olika känslodimensioner och reaktionshastigheter. Nyskriven musik av Matthew Peterson och fantasifulla, vackra scenbilder av Maria Koolen Hellmin och ljusdesign av Thomas Mirstam.

Föreställningen har interaktiva moment där publiken rör sig genom en bildvärld. Publiken blir en del av föreställningen tillsammans med dansarna. Therese Persson som tidigare medverkat i flera av Tingskogs dansföreställningar och dansfilmer är med.

Christina Tingskog har arbetat med integrerad ensemble i flera produktioner och samarbetet med Therese Persson, en dansare med Downs Syndrom, har pågått sedan 2011 då ”Perfect – or Join My picnic” hade premiär. Therese har dansat flamenco och modern dans och är också konstnär som medverkat i flera konstutställningar.

Medverkande
Koreografi: Christina Tingskog
På scen: Therese Persson och 4 dansare
Kompositör: Matthew Peterson
Scenbilder: Maria Koolen Hellmin
Ljusdesign: Thomas Mirstam
Foto: Christina Tingskog
Produktion: christinatingskog.se

Trailer

Kontaktperson

Katarina Weidhagen
070-431 78 72

Handledning

Dela evenemanget

Boka evenemang

Ej bokningsbart evenemang

Detta evenemang är från ht2023 och går inte längre att boka

Kalendarium

Visa kalendernStäng

@dieselverkstaden / instagram